TD LIGHT NY MEDLEM I GRÖNA STÄDER!

Postad March 2, 2018 - 09:30

Gröna Städer är mycket glada över att kunna presentera TD Light som ny medlem i Gröna Städer! I över tio års tid har de levererat marknadsledande LED-belysningslösningar som möjliggör för organisationer att göra såväl en betydande miljöinvestering som en ekonomisk besparing. Medlemskapet i Gröna Städer skapar nya kontakter och samverkan mellan andra aktörer i och utanför energisektorn.

– Att byta ut traditionell belysning mot LED-belysningslösningar är ett enkelt sätt för organisationer att göra en betydande skillnad både för miljön, men även ekonomiskt. TD Light levererar moderna och hållbara energilösningar för alla typer av organisationer, därför känns det otroligt roligt att nu ha dem som medlemmar i Gröna Städer, säger Anders Ekdahl, ordförande i Gröna Städer.

TD light har Sveriges kanske längsta erfarenhet av LED-belysning och har bibehållit sin position som marknadsledande trots den ständigt föränderliga bransch de befinner sig i. TD Lights produkter är återvinningsbara, fria från miljöfarliga tungmetaller och är även en bra miljöinvestering genom sin långa livslängd.

– De senaste 10 åren har vi fokuserat på att leverera moderna och hållbara energikällor till organisationer runt om i Sverige. Branschen har förändrats otroligt mycket och kommer att förändras ännu mer. Det känns spännande och viktigt för oss på TD Light att samla kraft inför den utmaningen tillsammans med Gröna Städers andra medlemmar, säger Thomas Magnusson, VD TD Light.

För mer information kontakta:
Anders Ekdahl, ordförande Gröna Städer
Tel: 070 759 62 19
E-post: [email protected]