Ragn-Sells ny medlem i Gröna Städer!

Postad December 6, 2017 - 13:55

Gröna Städer är mycket glada över att kunna presentera Ragn-Sells som medlem i Gröna Städer! Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö och erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Medlemskapet i Gröna Städer skapar nya kontakter och samverkan mellan andra aktörer som arbetar med innovation och effektivisering.

– Ragn-Sells är ett bra exempel på hur man på ett framgångsrikt sätt jobbat med hållbarhet och samtidigt drivit en framgångsrik verksamhet i generationer. De är ett föredöme genom att de visat att man kan bygga ett framgångsrikt och hållbart företag genom innovation och effektivisering. Vi är mycket glada att ha dem som medlemmar i Gröna Städer, säger Anders Ekdahl, ordförande Gröna Städer.

Ragn-Sells ser strävan mot ett hållbart samhälle som en grundstomme i företaget. De jobbar ofta med enkla lösningar som tas fram genom innovation där digitalisering ses som en möjliggörare. Ragn-Sells idag jobbar för ett cirkulärt materialflöde där det insamlade avfallet återvinns på olika sätt, alltid med den viktiga avgiftningsdimensionen i fokus. Hållbarhetsarbetet genomsyrar hela verksamheten, allt från med anpassning av anläggningar såväl som miljöanpassade bränslen i företagets fordon. Ragn-Sells återvinningslösningar undviker att flytta skulder till kommande generationer att ta hand om.

– Vi tycker det är viktigt att samverka med andra aktörer för att tillsammans jobba för nya lösningar, innovation och effektivisering för att röra oss mot ett mer hållbart och cirkulärt samhälle. Vi vill lära oss av andra och får även dela med oss av vårt arbete, därför känns det helt rätt att ha blivit medlem i Gröna Städer, säger Pär Larshans, Hållbarhetschef Ragn-Sells.

För mer information kontakta:
Anders Ekdahl, ordförande Gröna Städer
Tel: 070 759 62 19
E-post: [email protected]