Gröna Städer och Svensk Industriförening Sinf inleder samarbete!

Postad August 30, 2017 - 11:30

Gröna Städer och Svensk Industriförening Sinf har nått en överenskommelse som innebär att alla Gröna Städers medlemmar även får rätt att nyttja ett flertal förmånserbjudanden exklusiva för Sinfs medlemmar. Det handlar bl.a. om populära rabatter på bl.a. hotell och hyrbilar, framförhandlade speciellt för företagare.

– Vi är mycket glada över denna överenskommelse som innebär att Gröna Städers medlemmar kan få ut mycket mer av sitt medlemskap. Vi ser det som oerhört viktigt att våra medlemmar ser att ett medlemskap i Gröna Städer inte bara är ett ställningstagande för ett mer hållbart samhälle, utan att vi även kan erbjuda dem tillväxtfrämjande förmåner och konkret medlemsnytta, säger Sebastian Navab, generalsekreterare Gröna Städer.

Överenskommelsen innebär att Gröna Städers medlemmar får rätt till provrådgivning hos Sinfs rådgivare och 50 procent på medlemskapet i Sinf första året. Sinfs medlemmar får i sin tur även de 50 procent rabatt på ett medlemskap i Gröna Städerna. Som medlem i Gröna Städer har man som organisation nu tillgång till attraktiva rabatter hos Nordic Choice Hotels, Elite Hotels, Scandic Hotels, OKQ8, Preem och Avis.

– Näringslivet spelar en oerhört viktig roll i att på riktigt ställa om Sverige till ett hållbart samhälle. Att Sinf och Gröna Städer därför kan samarbete på detta sätt och skapa mervärde för våra respektive medlemmar är mycket glädjande, säger Anders Ekdahl, VD Svensk Industriförening Sinf och styrelseordförande i Gröna Städer.

För mer information:

Sebastian Navab, generalsekreterare Gröna Städer
E-post: [email protected]
Telefon: 070 – 323 04 71

För information om hur du som medlem i Gröna Städer nyttjar dessa förmåner, vänligen kontakta Gröna Städers kansli via e-post: [email protected]

 

Om Gröna Städer

Gröna Städer är en tvärsektoriell branschorganisation grundad 2017, för alla aktörer som arbetar med samhällsbyggnad. Vårt syfte är att utveckla marknaden för hållbara produkter och tjänster inom hållbar samhällsbyggnad och att genom tillväxt i de företag som erbjuder hållbara produkter och tjänster, vara med och bidra till att ställa om Sverige till ett hållbart samhälle och nå de globala hållbarhetsmålen. Tillsammans med våra medlemmar formar vi framtidens gröna städer.

Om Sinf

Svensk Industriförening Sinf levererar råd och stöd till mindre och medelstora företag inom mer än 20 branscher. Det är en service- och arbetsgivarorganisation som är specialiserade på mindre och medelstora företag. Kompetensområdena är: arbetsrätt, affärsjuridik och affärsutveckling. Beställ gärna ”Sinf-boken – En överlevnadsguide för entreprenörer”, då får du en god bild över deras breda kunnande. Kika även på www.sinf.se.