Framtidens hållbara tvättlösning – för fastighetsägare, hyresgäster och samhället

Postad October 5, 2020 - 09:31

Ökad hållbarhet handlar inte bara om ny teknik. Även om förutsättningarna finns, sätter invanda beteenden hinder för förändring. Trots att det idag finns en gemensam tvättstuga i flerbostadshus används ofta den egna i lägenheten. Kanske för att den gemensamma tvättstugan sett likadan ut i hundra år – fram till nu. 

”First Floor Lounge” är den moderna lösningen som är så mycket mer än en tvättstuga. Medan du väntar på tvätten kan du träna, slå dig ner i loungen för att svara på några jobbmail, umgås med dina grannar eller bara ta det lugnt i relaxavdelningen.

Webinariet riktar sig till dig som är intresserad av hållbarhetsfrågor och kommer att ges vid två tillfällen. Hoppas att du kan vara med på ett utav dem: 

8/10 kl 14.00-15.00

14/10 kl 10.00-11.00

Electrolux Professional och Gröna Städer bjuder in till ett webinarium om hur framtidens gemensamma och hållbara tvättlösning ser ut. Alf Karlsson, ordförande för Gröna Städer och tidigare statssekreterare åt bostads- och digitaliseringsministern Peter Eriksson, leder samtalet. Vill du veta mer om fördelarna för dig som fastighetsägare, för dina hyresgäster eller för samhället? Anmäl dig via länken, så skickas en länk till dig dagen före det webinarium du anmäler dig till.