Bjerking ny medlem i Gröna Städer!

Postad April 24, 2019 - 08:29

Bjerking, som är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag, hälsas nu varmt välkommen som ny medlem i Gröna Städer! Företaget är heltäckande inom bygg och anläggning, erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad och har verksamhet i Uppsala, Stockholm och Enköping.

Bjerking har ett eget Hållbarhetslöfte som går ut på att ha den kompetens som krävs för att realisera kundernas hållbarhetsambitioner, att kunna leverera långsiktigt hållbara lösningar ur såväl ekonomiskt som socialt och miljömässigt perspektiv, att leva som de lär genom att ta ett eget miljöansvar samt att erbjuda ett hållbart arbetsliv för medarbetarna.

  • Vi är väldigt glada över att se Bjerking som ny medlem i Gröna Städer. Det är ett företag som helhjärtat går i samma riktning som Gröna Städer och som sitter på oerhört mycket kompetens kring hur en hållbar omställning kan genomföras på riktigt, säger Lars Eriksson, generalsekreterare Gröna Städer.

Bjerking är ett medarbetarägt företag vilket skapar unika förutsättningar att arbeta med långsiktighet och hållbarhet. Att jobba nära kunden med en stark lokal förankring har alltid varit en självklarhet för Bjerking och företaget har inom sina olika tjänsteområden kunskap om hur man utvecklar lösningar för moderna och hållbara samhällen.

  • Som samhällsutvecklare har vi en viktig och ansvarsfull utmaning i att skapa morgondagens hållbara samhälle, en utmaning som vi tar oss an med stort engagemang och som Gröna Städer är en naturlig samarbetspartner i, säger Anders Wärefors, VD Bjerking.

För mer information:
Lars Eriksson, generalsekreterare
Tel: 072 565 89 98
E-post: [email protected]