Gröna Städer i Almedalen 2019

Jul
03
Från: 03 July
Till: 03 July
Plats: Almedalen

Gröna Städer kommer att under onsdagen (3/7) skapa en arena i Almedalen där vi arrangerar seminarier kopplade till organisationens verksamhet och de frågor Gröna Städer driver, såsom den nationella styrningen mot Agenda 2030, fler hållbara exploateringar och en hållbar sjöfart. Dagen avslutas med mingel och utdelning av det Hållbara framtidspriset.

Vi vill även bjuda in våra medlemmar och partners att delta i programmet. Har ni frågor ni vill att Gröna Städer lyfter tillsammans med er, andra samhällsaktörer och politiker i Almedalen? Mot ersättning för Gröna Städers praktiska kostnader sätter vi ihop ett seminarium just för er.

Som samarbetspartner får du även plats i vårt marknadsföringsmaterial innan och under veckan, samt plats för rollup i vår lokal, på Almedalsveckans bästa läge, Tage Cervins gata 3, precis bredvid Almedalen.

Gröna Städers kansli tar i dialog med er fram ett program, skriver texter, bjuder in talare och ser till att ert seminarium får en omfattande marknadsföring inför Almedalsveckan. Alla våra seminarier leds av en kunnig och professionell moderator. 2018 var alla våra seminarier fullsatta. En video om Gröna Städer i Almedalen 2018 finns här.

Är ni intresserade av att samarbete med oss i Almedalen 2019?

Kontakta oss på: [email protected] / 070 38 58 250